Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är inte jag.


kullersten
asfalterad trottoar
det andas historia
varje husvägg
vet en hemlighet
om dig
och mig

han i kassan
kanske frågar
var jag är

din vän
för han vet att det var vi
en gång...


vad har du som inte jag har

vem är hon
som inte jag var

som ska vila
huvudet mot ditt bröst
vakna upp
i vita lakan
då du kysser
hennes nacke
och säger
att hon är vacker

precis som jag
en gång var
någonstans nära
titchfield street

för tre andetag sedan.




Fri vers av bulb
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-16 14:53



Bookmark and Share


    ordskalv
För tre andetag sedan var ett klokrent slut! Hela texten andas liv.
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

bulb