Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breivik din åsikt strider mot rättvisa!!!!

Att maja ner så många
oskyldiga pga en tro
kan inte vara klokt.

Kalla sig för tempelriddare,
Gud eller den som får
styra, likt Hitler gjorde
skapar galenskap och hat.

Visste du det att Hitler hade Judar
i sin familj?
Hans mamma var judinna.
Visste du att Hitler avrättade både
sig själv och frugan precis innan.
Sen ville han brännas,
bara för att slippa ta sitt straff.

Breivik, att hurra på en död
massmördare är som att låta
Djävulen hålla i vapnet.
Fattar inte hur såna som er tänker,
varför får inte såna som vi leva?

Ariska?
Undrar hur ren du själv är?
Har du släktforskat?
Tror det ej.

Vet du en sak?
Släktforska, det är kul må du tro
då finner du de rätta rötterna
och kan äntligen få ro...

Din åsikt strider mot rättvisa!




Fri vers av Filosofen2
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-17 01:26



Bookmark and Share


  aol
bra talat vännen,
2012-04-18

  Johan Bergstjärna VIP
BRA talat Sophie!
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2