Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Kärlek över gränserna
kan vara möjligt då
ödmjuka känslor
vinner.

Att vara hård är inte
det samma som att
sluta älska varann.

Våga visa sina rätta
jag öppnar vägen mot
förståelse.
Våga lätta upp
stämningen kan
ge kärleken en puss.

Älska är inte lätt,
våga släppa in någon
är svårt,
tanka i varann,
stå ut medan det svåra
visslar utanför,
våga vila inuti.

Möta varandras lustar
våga låta varann vara
tillsammans i tystnad

öppna fantasin utan att
skena iväg
ge varann tid
ge varann andrum
ge varann visdom
sjung tysta sången
hjärtat vet när kärlek är sann.

Kärlekens törst släcks aldrig
då sanningen kommer först.




Fri vers av Filosofen2
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-17 02:17



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbar dikt från en vis och mycket fin kvinna
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2