Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
citat någonstans ifrån..i dessa tävlingstider!


HAIKU-REGEL


Värt att säga
värt att läsa -
att visa på




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-17 13:02

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I andra tävlingar och konster kan det handla om att stänga ute en kall och hård verklighet. Då är det bra att inte bara ha en slå att fälla ner som skydd för intrång via dörren, ett vred liksom en regel tjänar samma fina mål och det bör därför noga beaktas ifall blott ett alternativ duger eller om alla dessa formaliteter skall nyttjas till förmån för en smula lugn och ro i egna tjället. Jag tycker att din text är ett i övrigt lysande exempel att säga något liknande på. Ditt sätt är dessutom mera kort och tillika kärnfullt.
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP