Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En själ i två kroppar

Låt våra vägar finna de små
smultronställen, dit bara vi når.

Tillsammans vi skapar magi,
då våra läppar når varann
i en tidlös zon.

Om natten fångar din åtrå
hela mitt centrum, magin
skapar lustgården
ur den frukt kärleken bär.

Afrodite, du gudinna för
kärlek, klappar din mage,
skänker rosor vid dina fötter.
Belönar din underbara natur
där känslan bär frukt.

Viger in kärleksört,
fångar månen,
räknar stjärnornas kosmos
längs vintergatan.

Våra avtryck stannar kvar,
skapar nya längs vägens
rand.




Fri vers av Filosofen2
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-17 17:31



Bookmark and Share


    Max Poisé
Behaglig text vännen. Du målar vackert!
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2