Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE HUR JAG S K R I K E R!!!!!!!!!!















SKRIKER DITT NAMN!



Står på stranden

ser ut över sundet





JAG SKRIKER UT MIN LUST

MIN HUNGER


MIN LÄNGTAN









EFTER DIG!!!!!!!!!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-17 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det...där...kändes

Kanske starkaste text jag läst här...
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2