Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No name no identity

 

Du säger alltid att tvillingsjälar finns

men jag har slutat hoppas

och du tvättar händerna med tvål

och tungan med vatten

sen räcker du mig rosorna i ärlighet

trots att du vet att jag kommer torka dem

och smula sönder bladen mellan fingrarna

 

(Jag behåller taggarna för mig själv)

 

Men vi är barbapappa nu

jag och han

du och jag är bara

babar

barbar?

 

Jag grät mig själv till sömns ibland

för din skull

men jag har slutat med det

det finns andra famnar som tröstar

mjukare händer än dina

och tungor som smakar persika

när du smakar hallon

 

jag har aldrig velat välja

 

Och jag rensade ut mitt liv idag

två påsar närvaro som lämnades åt ödet

men du hänger kvar

och alla drömmar om oss ska jag klippa i bitar

sen pusslar jag ihop dem tills du förvirrat dig i mig

tror du jag hinner?

 

Och jag vill ha någon att sjunga vackert med

"and I don\'t know if it\'s true but I keep it for good luuuuuck"

 

Du säger du fått bekräftelse

jag vet att jag aldrig gett

såra mig mer

hugg mig hårdare

jag är som sen som tappar flisor

men aldrig spricker

tills dagen då du borrar dig igenom mig

 

Du hinner

du hinner nog fortfarande

 

 

 

 




Dagbok av SofiaN
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-01-30 11:15



Bookmark and Share


  Stefan Ek
oj... hoppas att han inte hinner så du slutar skriva om det... vackert.
2006-01-30
  SofiaN
SofiaN