Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygga Waldo i säkra bergen.

En dag när trygga Waldo tog sin promenad genom säkra bergen kom han på att han inte hade några kläder på sig. Waldo sprang hem och tog på sig ett par snickarbyxor ett hagelgevär och en mössa sedan gick han ut. Utanför var solen stor den sken av lycka och sorg den var rektangulär och hade ett lila skimmer. Det dansade nakna scoutledare vid lägereldarna och spelades köttflöjt där fanns män med flamberade huvuden och sälkropp. Och alla var lyckliga och trygga men tryggast det var Waldo som laddade sitt hagelgevär med säckpipeskott. Waldo såg han sköt han segrade.




Prosa (Novell) av Iggy Bengtsson
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-18 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson