Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri



konstnären bygger en fristad av drömmens rekvisita

inuti en meditativ surftunnel genom tidens svärta



vildvuxna minnesbilder i kattlika rörelser på fantasins blå terrass

leker i gomen på livets törst efter den fria tystnaden



sliter sönder de imaginära skiljelinjerna skapade av eterns docerande berättarröst
























Fri vers av D S
Läst 360 gånger
Publicerad 2012-04-18 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S