Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyr och påhitt

I drömmarnas land
är världen min lekplats
Jag är kejsare över alltet
och ingentinget

Jag seglar genom luften
med mina idoler
upptäcker att Red bull faktiskt
ger dig vingar
och att Keno hade rätt när de sa
De er lett å vinne

Jag kan återuppliva de försvunna
bortglömda
döda

surfa på bubblor av champagne
känna hur sommaren smakar
och hur vatten luktar

Jag kan få universum att höra
mina viskningar
få hatet att känna kärlekens
hjärtslag
få alla barns drömmar
uppfyllda

Jag vaknar upp från min fantasi
hör fågelkvittret utanför
hör hans andetag i takt med mina egna

-Vem behöver sova för att drömma,
när man har världens bästa verklighet?






Fri vers av Mizza
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-18 12:44



Bookmark and Share


    Phantasos
grymt grymt grymt, JA! äntligen en hyllning till våran vackra värld verkligheten och inget "sob sob weep weep" [-;
2012-04-24

    ej medlem längre
Ah, yes!!!!

Triumfatoriskt slut, en hyllning till det som verkligen betyder något
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mizza
Mizza