Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid punkt

 

 

 

 

 

 

inte tid att ge sig av nu,

inte tid att hissa segel,

skota hem,

styra, ösa ur

och blicka framåt

med modig blick

inte tid att navigera,

vara stark och stadig

inför stormarna som kommer

titt som tätt

 

tid att sakta in,

söka lä,

kasta ankare

och reva alla segel,

släppa alla tankar,

all lust att ge sig av

och leta nya äventyr

 

tid att

se såret som blöder,

sätta förband,

och vada i land,

söka hjälp,

leta efter människor

och trygghet

en hamn

att vila i

läka

helt

 

 

tid att våga

behöva någon igen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-18 15:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin.
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara