Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa ord är skrivna


Renhet

Dagen kommer som urets tickande, min smärta är mitt förstånd. I ensamheten finner jag lyckan och därmed finner min själ. Ur mörkret kommer gräset som i rörelse ger liv. Befinn dig i dagen och meddela dig om detta. Ingenting kan man kontrollera förutom den stund du existerar i. Var orörlig, det kan du bäst. Lämna resten och se dig omkring. Klarhet finns runtom dig, men likaså inom dig.

Var ren som det klaraste vatten, förorena ej det gudomliga. Behåll din egen upplysning och meditera. Du är nu och känn ditt kött, med friska andetag ser du bortom träden in i den riktiga reflektionen.




Fri vers av Jaxxi
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-19 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaxxi
Jaxxi