Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storm

 

 

 

 

 

jag klamrar mig fast

vid kanten

i panik

Vet inte vad som är upp och ner

har tappat uppfattningen

om alla riktningar,

och om vad som är

varmt eller kallt,

mjukt eller hårt

 

Vill ta mig härifrån

och något drar i mig,

vill hjälpa mig till tryggheten

Men det känns

som om det drar mig neråt,

och jag vill inte dit

 

Vill inte falla igen

Vill inte drunkna mer

Vill upp och ut

 

Det som drar i mina ben

och mina armar

känns som ett hot

Fast jag nyss bad om hjälp

och den kom nu

i form av en kraft, en styrka

större än min

 

Tappar långsamt greppet

och gör allt motstånd jag förmår,

utom att skrika,

 det enda jag inte kan

när vattnet långsamt

väller in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Niara
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-19 20:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
griper tag...
2012-04-19

    ej medlem längre
gripande.
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Niara
Niara