Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några sekunders under

idag blev hela livet

små ögonblick

filmer

i realtid

live

så att säga

 

en alldaglig liten kråka

badade i en vattenpöl

lite sand och vatten

glänste på dess fjäderskrud

fem sekunders film

och jag satt

på första parkett

i socialtjänstens tjänst

i en leasad Ford Mondeo

tantmössa

och enorma solglasögon

skrämde jag en kråka

upp ur sitt bad

 

I dag

lärde mig en kråka

om ögonblicksbilder

för den viskade 

till mig

 

allting

är 

ögonblick

 

 

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-04-19 20:50



Bookmark and Share


    lory
insikt och livserfarenhet..fantastisk
2012-05-04

  Anoo Niskanen VIP
Riktigt bra.
2012-05-03

  Anoo Niskanen VIP
Riktigt bra.
2012-05-03

  Lars Hedlin
VAcker som bara du kan.."APPLÅD"
2012-04-26

  Lars Hedlin
Livsåskådningar på djupet!
2012-04-26

    ej medlem längre
Ur ett enkelt skeende skriven på ett enkelt språk visar du vad som är viktigt
2012-04-22

  Bringebruden
Livsvisdom
när man minst anar det
2012-04-20

  M.A.J.R
intressant text att läsa
2012-04-19

  Casbah* VIP
i sin märkliga vardaglighet, språket som känns direkt..en mycket mycket bra skriven text. Gillas för sin enkelhet och det djupa som föds ur det
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP