Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro eller inte tro

Är det galet att tro på gud frågar de mig,
jag svarar nej.
Jag önskar själv jag kunde tro.
Inte veta.
Inte veta att jag inte vet.

De som tror, de vet
de fylls inte av samma ångest.
Hur bör jag vara,
finns det något gott
finns det möjlighet för kärlek
i den här världen
driven av egoism.


Kommer jag dö
ensam
en dag
multna bort...




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-19 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta