Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Jag vet
att allting
aldrig någonsin
kommer att bli
så som förut

Jag vet
att jag måste
acceptera nuet
så som det faktiskt är

Jag vet
att annars
så kommer jag
att förlora
mig själv

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-20 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J