Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som helst

Då du kan göra
vad som helst
för att få smärtan
på avstånd
åtminstone
för en stund
är det stor risk
att du fattar
fel beslut
väljer fel saker
fel människor
och fel tilfälle

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-20 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J