Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
not really a poem, men endå...


One Love

A Fling
A Kiss
One Touch
One Love
One Life

A chance of a lifetime that never ends.




Fri vers (Fri form) av Nannus
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-20 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus