Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestäm dig!

Våren kan inte bestämma sig,
ena dagen hetta
andra kallt
nästa regn.

Vädret får alla ur funktion,
leenden dras ner och kvar
blir trötthetens moln.

Längtan mot varmare länder
smyger sig på
då kylan än ligger kvar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-20 19:47



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
April väder =)
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2