Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdvarelserna

"Var ska rymdvarelserna bo då de invaderar vår jord?"
"Invaderar?"
"Ja, du vet väl att gröna små gubbar kommer att hoppa på oss snart."




Tiden gick................................................................



"Var det gröna gubbar eller var det gröna blubbar?"
"Vad pratar du om?"
"Rymdvarelser."
"De är gröna, med röda stickande ögon, som vet vilka offer de kan ta."




En grön gubbe med röda stickande ögon gick på gatan och lyssnade på Kiss via enorma hörlurar, så han sträckte ut den långa tungan, som klyvdes på mitten.
Han dansade och sjöng innan han sa:
"Weeeee denna jord är en del jag vill leva på."



En natt......



Ett flyande tefat susade ner, gjorde ringar i gräset och satte sig där.
Ett pys kom ut, dimma nådde hela staden då rymdvarelserna steg ner och ut i naturen.


Morgonen efter satte de sina fingrar mot varann och ändrade hela sin person, så de liknade människorna.





Fri vers av Filosofen2
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-20 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2