Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adam; förlåt.

(Jag är inte säker på om det var mitt fel, men det känns som att någon måste be någon om ursäkt.)




För alla gånger jag DJ:ade ditt liv

Men vad betyder man när man obemärkt slutar


Lägga vikt bakom sig själv


En remix av sitt egentliga jag


Och dina ord luktar


Som förut (unket)


Dina bokstäver torkar som då ut mig


Men jag lovar att markera


Med skarp svart kulspets


Ett litet sträck i tiden


(Alternativt min handled)


Den exakta punkten där det sker


Där de rätta anlagen


Tar över


Där jag blir en sån som tar itu med saker


Och slutar sampla


Remsor av mig


Med ödeläggelsen av din bröstkorg


På repeat i sprakande högtalare




Fri vers av Soluno
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-21 11:28



Bookmark and Share


  Brachmin
fantastisk titel! fint språk
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Soluno