Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjäril fann dig



När du sov
kom en fjäril
och fann dig naken

Den hade den goda smaken
att landa på ditt ena bröst

Sån tur att du inte var vaken

Den synen som jag minns den
är mig ofta
till barnslig tröst.




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-04-21 14:19



Bookmark and Share


  evana
Underbar att läsa!
2015-02-06

  Siggesdotter
Du fick ett fint och vackert minne och vi en fin dikt att ta del av - applåd!
2013-04-07

    ej medlem längre
Det finns få ting som är vackrare än bröst och fjärilar ;)
Ömsint och vacker!
2012-04-28

  stella
En sån vacker bild!
2012-04-28

  wildrose
Underbar
2012-04-23

    ej medlem längre
Underbart varmt och innerligt skrivet.
2012-04-21

    ej medlem längre
En så vacker och skör text...som tunn porslin...
2012-04-21

    ej medlem längre
Finstämd och sinnlig
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP