Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det ha varit Lodjuret...


Bara att hålla sig framme...

En smart grann ädelkatt ifrån Paris
fick första pris på fågelutställningen Bris
det kan ej stämma alls
sa folk, här drar nå´n en vals...
-Nix! Han ju svalde prisvinnaren naturligtvis...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-21 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt