Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist

Tillit


Då tillit inte finns, öppnas vägen för svartsjuka.






Fri vers av Filosofen2
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-21 23:41



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
så är det kanske,,
intressant text.
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2