Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få höra av sin dotter/son berätta hur den slog sig på badhuset, gör så ont då man vet man inte kan komma pga att kroppen inte lyder som man som förälder vill... Men genom ett telefonsamtal där kärleken får övervinnas, kommer närhet och kärlek in.....


Åter igen tack för ytterliggare en text hamnat på uppmärksammade texter.




"Hjärtat mitt, mamma finns för dig."

hamnade på uppmärksammade texter.


Tack för ni är så underbara och läser, tack för era kommentarer.


Tycker det är viktigt att skildra hur det är att vara barn och ha en förälder som är sjuk, tvingas skjuta på en helg eller två pga vacklande hälsa....
Samtidigt vill jag skildra hur man kan behålla närheten till sitt barn om man pratar i telefon och verkligen får stunden av kvalitet och inte skapar distans tills man åter får vara nära...

Vardagen är viktig att beskriva, likaväl som känslan.


Ta vara på varann, ta vara på livet och lev. Varför skapa problem av något man kan finna lycka?




Tack än en gång och jag är så glad att just denna dikt blev uppmärksammad!




Fri vers av Filosofen2
Läst 243 gånger
Publicerad 2012-04-22 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2