Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt ego spelade mig ett spratt, mina känslor gav utlopp för oförstånd..... Varför kunde jag inte bara försöka förstå istället? Inte kul att inte kunna sova.... Kan säga nu är klockan 06.56 och jag har inte sovit inatt:(....


Synden straffar sig själv..... Ofta då man visar oförstånd

Kära du, nu vet jag hur det känns att inte somna, att inte få en blund hur mycket man än försöker...

I natt drabbades jag....

Stirrade ut i mörkret, hörde en massa ljud. Kunde inte sova.

Satte på tv...

Kände hur kaffet jag drack igår satt kvar i natt.

Kära du, vet jag var orättvis mot dig, då du bad att få träffa mig dagen efter, som i förrgår. Vet jag överreagerade och fick dig trött på mig...


Min värk fick mig också att ligga och vrida och vända på mig. Hörde vid 4-tiden hur porten lät två ggr. Herre gud!


Hoppas du fått sova gott i natt och du fått vila ut dig....

Saknar dig och vill med detta berätta jag förstår dig nu.....

Tycker om dig, Kära du......











Fri vers av Filosofen2
Läst 259 gånger
Publicerad 2012-04-22 06:57



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
helt obegriplig faktiskt...menar du att det var oförståndigt att inte kunna somna pga smärta?

det där ordspråket är sjukt!
oförstånd kan ju faktiskt bero på sjukdom o förvirring - inget att 'straffas' för

ja, så tycker jag....kanske är du snurrig och skriver konstigt för att du inte kunnat sova.. ;)
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2