Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att vara


Och tiden färdas genom dig
transparent

lyser livet som en gåta
outtalad

Medan du är




Fri vers av korpfjäder
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-22 09:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om blott det gick att blott vara
ej stadd i ständig förändring
här en påminnelse om det
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder