Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urladdning

Livets kretslopp kan cirkla sig
runt. Ty man undrar vart vägen
ska gå.

Orden faller bort, modet tappas,
kvar finns frågorna.
Då tålamod vinner kan
frågetecken ge vika.

Tid, tålamod och acceptans
väger tungt då vilsenhet
skapar oro.

Stannar man kvar,
låter tiden ha sin gång,
vinner man styrka och mod
och livslust infinner sig.








Fri vers av Filosofen2
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-22 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2