Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt!


Med tvångsvård innanför min hud

Blåljus speglas i dina ögon
och knappnåls pupiller
förstår att friheten
dör nu
precis som vi gjorde
för länge sen

Det luktar social kontor
vad jag än
blundar för
med korta bokstavskombinationer
(frihet förloras med tre)

Så jag vandrar fram
i långa korridorer
med tvångsvård
innanför min hud
och stesolid på min tunga

Hus som andas av ångest
varje individ bidrog
och vi dansar på
krossat porslin
byter erfarenheter
och faller som stjärnfall
varje natt
när våra mediciner borde viska
hoppfulla löften
om sömnen som
vi aldrig får

Nu ligger friheten
i mina händer
och jag bara längtar
tills det ska gå åt helvete igen

(för det är
där
jag känner mig
fri)




Fri vers av LömskaLinn
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-22 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LömskaLinn
LömskaLinn

Mina favoriter
Undan för pundarn