Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Pauli min skrivarvän, kom på den när jag skrev ett mess.


Bättre att vänta

Bättre vänta på gryningen och den stilla vinden


Och koltrastens sång som ekar mellan mitt liv i våras liv


Som får mitt skälvande hjärta att bulta av längtan.



Än att vänta på natten och bäva


Och tro att man får slåss mot vargar



Som ändå aldrig kommer.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan