Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tråden brister...



Mina ord
inlindade i tårar

finns inget
som kan trösta
i denna
svåra stund

en väntan
på det oundvikliga
som jag önskar

bara vore en
ond dröm


men jag unnar dig vilan




Fri vers av Junitvillingen
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-23 19:31



Bookmark and Share


  walborg
En stor varm kram vännen.
2012-04-25

  Osvalds_Dotter VIP
Skickar en omfamnande kram,,
texten berör djupt,,
djupt,,
2012-04-23

  Yrre VIP
att inte vilja släppa taget men att ha modet att göra så
är det svåraste med slutet, när någon måste gå.

Önskar er massor med styrka och även ett mirakel.
stora kramar!♥♥♥
2012-04-23

  Änglaögon
Berörande vackert i enkla ord. Bra!
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen