Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är fritt här

 

ingen fråga oklar

ingen finstilt granskning

ingen test underkänns

inget måste bevisas

 

så möttes vi äntligen - jag och kärleken

jag andas och är

 

b a r a   ä r

tack

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 432 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-20 19:13



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så underbart att läsa...:)
2012-12-12

  Linda CH VIP
Vackert!
2012-08-24

    ej medlem längre
fint
2012-08-22

  Yvonne Eriksdotter
Underbart....att bara få vara den man är!
2012-08-22

  Järnkatten
En underbar känsla du förmedlar :)..
2012-08-21

    ADI Nehlin
härligt, härligt..så ska det vara
2012-08-21

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson