Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte mindre än SEX fackföreningar har varslat om konflikt !


Flera av våra fackföreningar tar strid FÖR sina medlemmar !

Kommunal, Lärarförbundet, Byggnads, Seko, Hotell-och Restaurang och Fastighets är de förbund som nu tar strid för sina medlemmar ! Och redan i morgon kan Byggnads och Seko vara ute i konflikt ! Det innebär att flera tusen människor går ut i strejk !
Det VÄRSTA är att det inte behövde ha skett ! OM vi hade haft en regering som ställde upp för de människor som har låga inkomster så hade mycket av detta kunnat undvikas ! Men NU förs en politik som gynnar de med medelstora och mycket höga inkomster !
Så regeringen Reinfeldt har , i HÖGSTA grad, bidragit till den turbulenta situationen på arbetsmarknaden ! Och deras kompisar, Arbetsgivarna är, INTE de heller, nöjda med Alliansens politik ! Näringslivet vill ju, naturligtvis, ha ÄNNU större klyftor mellan fattiga och rika . Detta eftersom de själva, oftast, är HÖG- eller medelinkomsttagare ! Och ,ett TALANDE exempel på hur MISSLYCKAD den förda regeringspolitiken är, är ju det faktum att Hotell-och Restaurang varslat om konflikt ! Detta VISAR ju hur den DYRA (4 miljarder !) momssänkningen slagit helt fel och INTE gynnat de anställda inom denna sektor ! ÄNNU ett fiasko som den sittande regeringen är skyldig till !

Källa: Metro idag .

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-24 15:22



Bookmark and Share


  Tellus Fortuna
Uppfriskande !
2012-05-01

  aol
en sann skrift,såg du C G Hamilton i gomorron Sverige, intressant om var förfallet började för 20år sedan,
2012-04-30

  Mats Henricson
Seko skrev på ikväll, men Byggnads går ut i konflikt i morgon !
2012-04-25

  Johan Bergstjärna VIP
Upp till KAMP!!

Det börjar HÄNDA något! : )
2012-04-24

    Phantasos
Gryyyymt!
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska