ord från natten

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord från natten




Hjärnspöken finner aldrig sömn

 

 

 

jag är en trasig pojk
i en trasig mans kropp
jag är en sådan
som förlorat allt hopp

jag tvingades bort
från det liv som var mitt
och jag förändrades
mot min vilja

sedan dess har jag försökt att inte låta någon komma nära
visst har jag blivit sårad förut
och visst gör det så förbannat ont
men jag är inte rädd för smärta

nej
för jag känner bara skam
över den
jag tvingats bli

jag är nog världens största fjant
för jag beter mig som ett litet barn
och kanske är jag världens största idiot
som tänker på dig
blir varm
och ler

men medan du är helt underbar
så är jag bara en trasig pojk
i en trasig mans kropp
du vet en sådan
som förlorat allt hopp

det känns liksom som att jag har spruckit i sömmarna
att allt det som var bra har runnit ut
och jag undrar hur jag ska bli jag igen
när jaget tycks ha tagit slut

men jag ska inte tala i gåtor
jag ska varken ljuga eller förneka
för det är ju så att du
får mig att vilja leva
igen

men jag vet inte hur man gör
om jag kan
eller ens räcker till

så du får försöka förlåta
en sådan som jag
som vet vad han vill
men är rädd för att inte duga

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-04-24 15:39



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Du är så duktig på att skriva och formulera dig, men
budskapet är sorgligt...Det gör ont och man måste vara stark i en värld av svek...och jag känner att man måste någon gång inse sitt värde för alla har
ett sådant... Man måste vara stark och inte låta någon annan förstöra ens liv...utan när man fallit måste man resa sig för ingen annan människa är
trots allt värd att man skall tappa hoppet....för hoppet finns alltid!!!
Och så klart måste man våga älska igen, men jag vet också att det inte
är enkelt!!!
2013-03-14

  soligajag_1 VIP
Vilken underbar dikt !
Den får att reflektera över hur livet kan vara.
Hur ska man "våga" vara den man ÄR!!
Den gick djupt in i "hjärte trakten"!!
Denna spar jag som "bokmärke"!!
2012-05-24

  Linnli
Jag läser och tänker: musik. Skulle vilja höra den här tonsatt, tror den skulle göra sig utmärkt som låttext.
2012-04-25

    ej medlem längre
Du skriver så himla bra, får rysningar.
2012-04-25

  Micky
Känner igen mig så väl... Det är svårt att våga när man tvivlar på allting hos sig själv.
2012-04-25

  Lynx63 VIP
Så fin, men man vill klistra ihop alla delar.
Så att pojken blir en hel man igen. /Lynx63
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP