Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn ristat i sten

Så kom jag till er grav

Nu har ditt namn blivit inristat i gravstenen

det namnet jag såg när du smsade mig eller

sände mig mail


Helt plötsligt sätter jag mig ner och gråter

det får inte vara sant Magnus

du får inte vara borta för gott

Din död blir än mer kristallklar i den

textade ristningen

Jag förstår att jag behöver mer tid

till att glömma

I morgon skulle du fyllt jämnt

Älskar dig än vännen






Fri vers av byrålådan
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-24 20:22



Bookmark and Share


  cookiedough
Åh vad hemskt, men fint skrivet!
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

byrålådan