Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


nimh, berlin, du






& en morgon ska allt vara

förlöst. kanaliserat.l j u s -
bländad dröm, vilketsom;
jag bär livet, våra fötter.
där: nystas varenda stjälk
över himlen, vi håller
tussilagokind i arm och är
stunder att bara

........................a n d a s



och vi ska se. allt är värt det.















Fri vers av xilenie
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-24 22:42



Bookmark and Share


  Robin V
Bra som vanligt :D
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

xilenie