Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Viska
mig
mitt
sanna namn

under
stjärnorna

för vinden

Uppdagat

Nyskrivet
på ditt eget
kärleks
språk

och
jag ska ge dig
ditt
som du aldrig
hört det
förut

Jag ska
fånga det
tumlande i svallet
skimrande
av mareld
i mitt hjärtas
hårda
slag




Fri vers av lenakarin
Läst 549 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-04-25 00:43



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vackert för kärleken och till det vi ger och får!
2013-04-03

  Haiau
Vacker, öm kärlek dikt i en vacker dröm .
"ditt eget kärleks språk", gillar din still !
2013-02-26

  Ninananonia VIP
så vacker.. dröm
2012-08-02

  C.Wieske
Älska mig och jag ger dig allt. Magisk text.
2012-05-20

  surface to air
Wow, det här är riktigt vackert!
2012-05-16

  Lena Själsöga Keijser

outsägligt
vackert
2012-05-15

  Linda CH VIP
Oerhört vacker poesi!
2012-05-11

  Änglaögon
Fin poesi!
2012-04-30

    ej medlem längre
utomordentligt, bra!
2012-04-25

  in effigie VIP
varm och vacker glöd genom hela...härlig att ta in
2012-04-25

    ej medlem längre
Mycket fin dikt!
2012-04-25

  surface to air
Fin! Älskar sista versen
2012-04-25

  issac.a.m
Gillar...
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin