Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ord

Du hade gåvan att kunna uttrycka din känslor i ord samt
i handling via ögonkast
men då vi ej sågs så ofta blev orden ditt vapen
i kampen att fånga den stressade pendlande kvinnan
som var jag
jag inser nu när jag läser de sparade smsn att jag
ej var var värd den kärlek och omsorg du gav mig
du skrev som en roman du hade så många fina
tankar förra våren
jag tror jag stressigt skummade dina sms och skyndade
vidare genom livet
Alla fina ord alla sanna ord lyser
starka som neonskyltar mot mig genom
tårnarna då jag inser att jag ej längre kan få fler sms




Fri vers av byrålådan
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan