Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen

Jag ger mig själv en chans om igen
Har försökt förut utan resultat
Jo en liten tid
Men nu gör jag ett försök om igen
Hoppas hålla ut en längre tid
Gör om gör rätt
Om igen
Du klarar det
Om igen




Fri vers av Alietha
Läst 229 gånger
Publicerad 2012-04-25 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alietha