Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inburad i molnen

Inburad i molnen.
Sprakande händer,
fjäderlätt kropp.
Skilj tanke från känsla,
Längtan från hopp.
Se vad som är äkta
och andas en stund.
För när siden möter hud,
tillför njutning utan stopp.
Jag är inburad i molnen.

Vill inte hitta ut.




Fri vers av Katharina BR
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR