Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudbonaden

Trötthetsluvan
ligger tungt över
blankluggen -

naturens snötäcke
smultit bort -

kvarglömd mössa




Fri vers av vera gade VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 10:46

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Det som göms i snö ... tappade vantar och mössor gör mig beklämd.
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP