Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade bror 1957-2012


Sista färden




I vårens tid
då när morgonsol värmer
och knoppar slår ut

det är då
som änglarna
bäddar in dig
i mjukaste dun

breder ut
sina lätta vingar
och svävar med dig

upp mot skyn





*Så älskad -

så saknad*








Fri vers av Junitvillingen
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-26 16:19



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Reading theese words
over and over again
I surely felt
a touch of an angel.
Calle
bifogar en varm kram
2012-06-05

  ULJO
Så vackert du beskriver sorgens ögonblick
2012-05-18

  aol
så fint skriftat av vår egen kärlekspoet
2012-05-06

  Niclas Petersson VIP
Det är mod och det är vackert. Att visa sorg och kärlek så naket som du. Nära. Nära. Nära.
Tack!
Gillar. Mycket.
2012-05-04

  Peter Olausson VIP
så vacker gör du också sorgen
2012-04-27

  walborg
Du skapande kärlekspoet - mitt deltagande i sorgen
2012-04-27

  Yrre VIP
Jag känner med dig fina, stor kram!!
2012-04-26

  Päronsplitt
Bildvacker hyllning till en älskad. Sänder min omtanke och nu är människorna i din närhet extra viktiga. Kram.
2012-04-26

    svarta ängeln
Skickar dig min omtanke..
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen