Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara i Guds hjärta...

 

Att vara i Guds lungor...

andas nyregnade skogen

 

Att vara i Guds tilltal...

lyssna till fåglars sång

 

Att vara i Guds andetag...

känna friska vinden

 

Att vara i Guds kropp...

känna marken under bara fötter

 

Att vara i Guds ögon...

se ljuset övervinna mörkret

 

Att vara i Guds händer...

känna daggvåta gräset

 

Att vara i Guds anletsdrag...

se kärleken övervinna hatet

 

Att vara i Guds nu...

känna existensen genomsyrad

 

Att vara i Guds hjärta...

älskad...sedd

 

Att vara...

bara vara

...i Gud




Fri vers av Hawk
Läst 537 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-27 09:57



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar dikt som går
rakt in i hjärtat
2012-06-09

  Maria T
Så vackert
Att bara få vara
... i Gud
2012-05-20

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Den känns ända in...
2012-04-27

  passionsblomman
Underbar dikt!!
2012-04-27

    ej medlem längre
Mycket bra förmedlat,ja visst är det skönt att vara i Guds hjärta.Jag är inte frälst men talar med Honom varje dag.
2012-04-27

  mare VIP
Helt underbar dikt, sparas !
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk