Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du vad proximus sa?



att det handlade inte om att döda.

det handlade om att få publikens gillande.

och jag som inte ens får tillgång
till att dansa. för hela världen är ju ett disco.

och jag är tydligen helt rudis i skallen.


för jag får inte ens ett lån på en bloody
tvättmaskin!!!




Fri vers av kartogram
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kartogram