Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG FÖRSTÅR JESUS!!!!



DÖDA MIG
INNAN DU KOMMER ÅT HONOM.




Fri vers av kartogram
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 01:05



Bookmark and Share


  maria kide
Den här texten är med stor sannolikhet det mest usla och vanföreställnigsmässiga jag läst ikväll
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

kartogram