Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(vårtrötthet/asteni/Spring fever.oboseală de primăvară.


Sockerdricka av björkens söta "SAVA"



Stressen gör denne förbannat,
Och slukat på energi!
Sådan morgon, ingen som vill ha så.
Bort om berget är tiden när,
Snöade med blommor kring cherry träd.
Maj månad var som en enda lång dag,
Bara hångel och dans.
Man dansade till fallit i trans.

Dagens sanna saning,
Blandat med kall regn och aska
Anticimex knakar dörr till dörr,
Nu får det bli det slut att vara inomhus.
Bönfaller gudarna och fastar
Vinter är borta,
Glädje är stort man vill ropa till varje äng,
Skogens gröna krona formas, av Björk hänge.
Blåsippur viskar om den som har varit och det som var gott.
Och lämnat efter sig pulver i mängder av en guld moln.




Bunden vers (Rim) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP