Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MK

En fallande ängel i form tog en skepnad av en människa dagen du föddes. Som en blixt slog du ned och tog världen med storm. Sommarens soligaste dagar går inte att jämföra med värmen i ditt hjärta. Vintern mest blänkande snöiga dagar är ljusår ifrån tindrandet i dina ögon. Du är ett ständigt ljus brinnande i mitt mörker. Utan den lågan slocknar min värld och jag stängs ner.




Fri vers av Psyke
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-04-28 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke