Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om

om jag bara hade förstått då vad jag förstår nu
om jag bara hade gjort rätt från början

även om jag bara hade insett det lite tidigare
även om jag bara hade gjort rätt efter ett tag

om du kunde läsa mina tankar
om jag bara vågade säga någonting nu

om jag hade kunnat gå tillbaka och ändra
då hade du funnits hos mig
om...




Fri vers av Bollen
Läst 287 gånger
Publicerad 2012-04-28 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen