One Thing

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One Thing




Ett ting

 

en sak, 
någonting,
kanske allting



sången
som växt fast i det
innersta

platserna
utvecklade till
vår

som en tavla,
som en bild,



att gå blir ibland som
att stanna fast det inte
går i allt som pågår

att gå fast man stannar
för allting som varit
för att ingenting är sig likt

att hålla livet mot sitt bröst
och släppa det fritt för att det
finns någonting, kanske allting






 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-04-28 13:47



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Mycket fint - filosofiskt djupt och berörande!
Vill stanna kvar... istället för att gå vidare...
släppa livet fritt...för att fånga alltet!
2013-07-31

  Haiau
EN vacker och fantastisk TING




2013-01-28

  Yrre VIP
Tack för denna texten!
2012-06-29

    ej medlem längre
en text som växer. otroligt vackert.
2012-05-31

  anits VIP
Mycket bra skrivet
tänkvärt och berörande
2012-05-30

  Nils Teodor VIP
En tänkvärd text
Bra skrivet
2012-05-06

  Marduk VIP
Jag tyckte mycket om dikten speciellt fastnar jag för:

"att gå fast man stannar
för allting som varit
för att ingenting är
sig likt"

Underbart skrivet
2012-05-02

  Larz Gustafsson VIP
"I' m an ongoing situation" (John Lydon aka Johnny Rotten)

Tavlan, ja...Dorian Grays porträtt, kanske...
2012-04-28

  Hans Christian
Å vad denna dikt berörde mig varmt ! Jättebra ! Tackar gott för läsning.
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP