Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukvård

Nog borde

den friska

komma

till den sjuka.

Minns den svarta

doktorsväskan

vid min säng.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 423 gånger
Publicerad 2012-05-29 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans